Pages

Monday, October 25, 2010

Minggu Cis Tart

Salam semua as usual bersawang lelaman ku ini bkn apa xsmpt nak update mggu ni adalah mggu yg paling bnyak order cis tart alhamdullilah tima kasih pada yg order pada ku & memberi sokongan dan pada yg blum lg bila nak order hikhikhikkk layan jom
blueberry Cheese Tart 100pcs
Orange Cheese Tart 50pcs


2 comments:

Fazliza said...

amboi..bisness baik ek?? berbaloi la beli oven besar yg leh letak kak yati..hehe

Nur D'licious muslimah produk said...

hahahaha ko lawak la liza. sowi bru prasan ada komen. lgpun buzy jrg nak buka blog xsompet dah

..:Asam garam kehidupan:..

Ya ALLAH aku adalah Hamba mu yang kerdil, aku memohon pada mu Ya ALLAH kau berikan lah hidayah mu dan kekuatan semoga aku mampu mengharungi segala dugaan yang kau berikan kepada ku sesungguhnya aku adalah Hamba yang lemah.